STAGES


Het wordt steeds belangrijker om waardevolle ervaring op te doen en vaardigheden te ontwikkelen buiten de grenzen van ons eigen land.

 

Onze Wildlife & Community-projecten zijn perfect geschikt om je stage te doen. Door de focus op het leren, ervaren en assisteren op een praktische en hands-on manier, voegen onze projecten veel waarde toe aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling!

Deel van de wereld met Zuid-Afrika

WERK MET EXPERTS

Je stage in het buitenland maakt het mogelijk om kennis te maken met nieuwe en diverse denkwijzen en methoden, het ontwikkelt creatief denken en probleemoplossing in een onbekend scenario en het helpt je vaardigheden te ontwikkelen om in teamverband te werken met mensen met verschillende achtergronden. Dit stimuleert ons om onze eigen opvattingen te verbreden en uit te breiden op een persoonlijk en professioneel niveau.

 

Alle projectleiders en medewerkers van onze projecten zijn toegewijde experts op hun vakgebied. Ze hebben ervaring met het begeleiden van studenten en zijn heel enthousiast om hun kennis, ervaring en passie met je te delen!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Je kunt gedetailleerde informatie over onze Wildlife & Community-projecten, inclusief een uitgebreide programmabeschrijving vinden op onze website. Jouw school, hogeschool of universiteit heeft mogelijk bepaalde vereisten met betrekking tot je stage en we nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Het is mogelijk je stage bij één project te volbrengen, of een programma samen te stellen bestaande uit twee of meerdere projecten.

 

De programmakosten zijn vergelijkbaar met die voor vrijwilligers.

 

We helpen waar nodig met stagecontracten, beoordelingen en visa's.

 

We kijken ernaar uit je te assisteren bij de kickstart van je carrière met een geweldige stage in de Afrikaanse bush!


BewaarPin

Vrijwilliger of stagiair in Zuid-Afrika