· 

PRIVÉ NATUURRESERVAAT

Anti-stropers in Zuid-Afrika

PROJECT: WILDERNESS CONSERVATION PROGRAMME

Via CTA zijn we op het Wilderness Conservation Programme terecht gekomen. Om te beginnen was de voorbereiding en informatie van Linda (CTA) prima voor elkaar. In de hele periode van voorbereidingen, boeken, reizen en verblijf was het prettig een lokaal Nederlands aanspreekpunt te hebben die klaarstaat om alle vragen te beantwoorden en zorgt voor een prima voorbereiding en begeleiding.

Kampvuur in de bush in Zuid-Afrika

Als vrijwilliger werken bij het Wilderness Conservation Programme was werkelijk een belevenis! Je doet zoveel indrukken op en bent zo intensief bezig dat de eerste periode twee dagen in 1 dag leken te zitten. De balans werk/observatie/rust en ontspanning is prima. En alles in de bush!

 

Wat een rust. Geen verkeer, alleen maar natuurlijke geluiden. Dat kan overigens best heftig zijn als je het gebrul van een leeuw hoort, als er een sprinkhaan in je kamer zit, het prachtige tingelende geluid van de boomkikkers, het geschater van vogels of het schreeuwen van bavianen...  

JE LEVERT ECHT EEN BIJDRAGE

Leeuw bij nacht in koplamp auto

Door de werkzaamheden die je in de natuur uitvoert lever je een wezenlijke bijdrage aan het terugbrengen van het reservaat in zijn natuurlijke staat en registreer je waarnemingen die een bijdrage leveren aan het wildbeheer. Het verblijf is reuze gezellig waarbij je samen met de zeer deskundige projectleiders optrekt en de nodige feestelijke avonturen beleeft.

 

Genieten was een belangrijk kenmerk van ons verblijf! 

Door Hans en Jannemieke Vermeij, Nederland


ACCOMMODATIE

BewaarPin

Pin project Zuid-Afrika

Reactie schrijven

Commentaren: 0